Домашнi заготовки
Грушеве повидло
Для приготування ГРУШЕВОГО ПОВИДЛА нам знадобиться:
Груша - 1 кг
Цукор – 500 г
Вода – 150 мл
Яблучне повидло
Для приготування ЯБЛУЧНОГО ПОВИДЛА нам знадобиться:
Яблука - 2 кг
Цукор – 1кг
Вода – 250 мл
Персиковий джем
Для приготування ПЕРСИКОВОГО ДЖЕМУ нам знадобиться:
Персики - 1 кг
Цукор – 500 г
Вода – 100 мл
Абрикосовий сироп
Для приготування АБРИКОСОВОГО СИРОПУ нам знадобиться:
Абрикосовий відвар - 500 мл
Цукор – 500 г
або
Вода – 500 мл
Цукор – 1 кг
Абрикоси – 1 кг
Персиковий сироп
Для приготування ПЕРСИКОВОГО СИРОПУ нам знадобиться:
Персиковий відвар - 500 мл
Цукор – 500 г
або
Вода – 500 мл
Цукор – 1 кг
Персики – 1 кг
Абрикосовий джем
Для приготування АБРИКОСОВОГО ДЖЕМУ нам знадобиться:
Абрикоси - 1 кг
Цукор – 500 г
Вода – 100 мл
Нове на сайтi
Нотатки кулінара