Грецький салат
Для приготування ГРЕЦЬКОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Огірки свіжі – 2-3 шт.
Помідори свіжі – 2-3 шт.
Перець болгарський (солодкий) – 1 шт.
Цибуля червона – 1 шт.
Сир фета – 150-200 г
Оливки без кісточок– 100 г
Олія оливкова – 3 ст. л.
Дрібка солі.
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ГРЕЦЬКОГО САЛАТУ всі овочі миємо, та просушуємо паперовим рушником. Огірки нарізаємо брусками, помідори не дуже товстими часточками, фету – кубиками, оливки – розрізаємо навпіл, вздовж. Цибулю очищуємо та нарізаємо півкільцями.
В мисці з’єднуємо всі інгредієнти, додаємо олію, солимо. Все ретельно перемішуємо та викладаємо у салатник. ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ готовий.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
Нове на сайтi
Нотатки кулінара
Навiгацiя
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора