Перші страви


Айнтопф з квашеною капустою

Для приготування АЙНТОПФА З КВАШЕНОЮ КАПУСТОЮ нам знадобиться:
Вода – 3 л
Картопля – 4-6 шт.
Квашена капуста – 300 г
Копчена свиняча грудинка – 200 г
Копчені ковбаски – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль, перець чорний, лавровий лист – за смаком

Словацький грибний суп

Для приготування СЛОВАЦЬКОГО ГРИБНОГО СУПУ нам знадобиться:
Печериці – 250 г
Картопля середніх розмірів – 3 шт.
Морква невелика - 1 шт.
Ріпчаста цибуля - 1 шт.
Олія - 3 ст. л.
Вода - 3 л
Сіль, перець за смаком. Дрібно нарізана зелень петрушки та кропу для прикрашання.

Борщ домашній з пампушками

Для приготування БОРЩУ домашнього нам знадобиться:

М'ясо – 500-600 г,
4-5 середніх картоплин
1 середня морква
1 середній буряк,
Капуста білокачанна - 300 г
1 невеликій корінь петрушки
1 середня ріпчаста цибулина,
Олія - 3-4 ст.л.
Часник - 2-3 зубчика
Томатна паста - 2-3 ст.л.
Вода - 4 л
Сіль, молотий чорний перець, паприка, лавровий лист, свіжа зелень (кріп, петрушка), сметана.