Айнтопф з квашеною капустою
Для приготування АЙНТОПФА З КВАШЕНОЮ КАПУСТОЮ нам знадобиться:
Вода – 3 л
Картопля – 4-6 шт.
Квашена капуста – 300 г
Копчена свиняча грудинка – 200 г
Копчені ковбаски – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль, перець чорний, лавровий лист – за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
В киплячу воду покласти очищену, промиту та нарізану, невеликими кубиками, картоплю й очищену, промиту та натерту на великій тертці моркву. Довести суп до кипіння та додати квашену капусту. Варити суп на повільному вогні до готовності картоплі, додати нарізані копченості, соль, перець, лавровий лист. Довести до кипіння і можна подавати до столу.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
Нове на сайтi
Нотатки кулінара
Навiгацiя
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора