Цукрова глазур
Для приготування ЦУКРОВОЇ ГЛАЗУРІ нам знадобиться:
Цукор - 1 стакан
Желатин - 1 чайн.л.
Вода - 6 ст.л.
Сік чверті лимона
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ЦУКРОВОЇ ГЛАЗУРІ заливаємо желатин двома столовими ложками води і залишаємо для набухання.
В каструлю кладемо цукор, додаємо залишок води (4-ри ст.л.) і ставимо на вогонь. Помішуючи доводимо до кипіння, але не кип’ятимо. Цукор просто має розчинитись.
Каструлю з цукровим сиропом знімаємо з вогню і додаємо набухлий желатин, перемішуємо ложкою і збиваємо міксером протягом 5-ти хв. до утворення густої білої маси, додаємо сік ¼ лимона та збиваємо ще 30 сек.
ЦУКРОВА ГЛАЗУР готова. Її можна використовувати для покриття випічки: пасок, кексів і т.і.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
Нове на сайтi
Нотатки кулінара