Фруктовий салат

Для приготування ФРУКТОВОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Банан – 1-2 шт.
Ананаси консервовані – 1 бан.
Апельсин середніх розмірів – 1 шт.
Яблуко солодких сортів – 1-2 шт.
Для прикрашання:
Шоколад чорний тертий – 1 ст.л.
Листя м’яти свіжі, вишня коктейльна

ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ФРУКТОВОГО САЛАТУ банан, апельсин та яблуко миємо, очищуємо від шкірки, у яблука та апельсина видаляємо насіння, нарізаємо кубиками. Сироп від консервованих ананасів зливаємо у окрему ємність, він нам знадобиться пізніше, ананаси нарізаємо кубиками.
Нарізані фрукти складаємо у салатник, поливаємо сиропом від ананасів (1-2 ст.л.). перед подачею до столу прикрасити готовий ФРУКТОВИЙ САЛАТ тертим шоколадом, листям м’яти, коктейльною вишенькою.

Смачного!


Фото: Ельміра ГОРЕВА