кухня Угорщини
Гуляш
Для приготування ГУЛЯШУ нам знадобиться:
Яловичина (м’якоть) – 500 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 2-3 ст.л.
Борошно пшеничне – 2 ст.л.
Паприка молота солодка – 1 ст.л.
Вода – 100-200 мл
Дрібка солі, лавровий листочок, олія для смаження.
Оладки на кефірі
Для приготування ОЛАДОК на кефірі нам знадобиться:
Кефір 2,5% – 0,5 л.
Цукор – 3-4 ст.л.
Сіль – 1 ч.л.
Борошно пшеничне – 320 г
Сода – 1 ч.л.
Ванільний цукор – 1 пак.
Олія для випікання оладок
Млинці з м'ясом
Для приготування МЛИНЦІВ З М’ЯСОМ нам знадобиться:
Для тіста:
Яйця – 2 шт.
Борошно – 300 г
Молоко – 750 мл
Цукор – 1 ст.л.
Олія – 2 ст.л.
Дрібка солі, олія для смаження, вершкове масло для змащування млинців.
Для начинки:
Відварене м'ясо (м’якоть) або філе курки – 300 г
Вершкове масло – 50 г
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль та перець за смаком
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора