кухня Австрії


Гуляш

Для приготування ГУЛЯШУ нам знадобиться:
Яловичина (м’якоть) – 500 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 2-3 ст.л.
Борошно пшеничне – 2 ст.л.
Паприка молота солодка – 1 ст.л.
Вода – 100-200 мл
Дрібка солі, лавровий листочок, олія для смаження.

Австрійський торт «Захер» (Sashertorte)

Для приготування АВСТРІЙСЬКОГО ТОРТУ «ЗАХЕР» нам знадобиться:
Для тіста (діаметр форми – 21 см):
Борошно пшеничне – 225 г
Розпушувач – 5 г
Вершкове масло – 225 г (масло можна замінити маргарином)
Яйце куряче – 9 шт.
Цукор – 270 г
Цукрова пудра – 45 г
Вершки 10% – 3 ст.л.
Шоколад чорний, без наповнювачів – 90 г
Какао-порошок – 40 г
Для глазурі:
Шоколад чорний, без наповнювачів – 100 г
Вершки 10% – 2-3 ст.л.
Цукрова пудра – 2-3 ст.л., орієнтуйтесь на свій смак
Вершкове масло – 5 г (не замінювати маргарином!)

Австрійський яблучний пиріг

Для приготування АВСТРІЙСЬКОГО ЯБЛУЧНОГО ПИРОГА нам знадобиться:
Яйця – 4 шт.
Борошно пшеничне – 300 г
Цукор – 250 г
Розпушувач – 1 ч.л.
Яблука солодких сортів – 1 кг
Кориця молота з цукром – 2-3 ч.л.
Вершкове масло (маргарин) для змащування форми
Для прикрашання:
Цукрова пудра
Роз’ємна форма для випікання 20-23 см