кухня Німеччини
Німецький картопляний салат
Для приготування НІМЕЦЬКОГО КАРТОПЛЯНОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Картопля – 4-5 шт.
Огірки мариновані (корнішони) – 300 г
Цибуля червона – 1 шт.
Копчена грудинка (або копчене куряче філе) – 200 г
Олія – 3 ст. л.
Оцет – 1 ст.л.
Дрібка солі та чорного молотого перцю.
Айнтопф з квашеною капустою
Для приготування АЙНТОПФА З КВАШЕНОЮ КАПУСТОЮ нам знадобиться:
Вода – 3 л
Картопля – 4-6 шт.
Квашена капуста – 300 г
Копчена свиняча грудинка – 200 г
Копчені ковбаски – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль, перець чорний, лавровий лист – за смаком
Тости з ковбасками, беконом та яєчнею
Для приготування однієї порції ТОСТІВ З КОВБАСКАМИ, БЕКОНОМ ТА ЯЄЧНЕЮ нам знадобиться:
Яйце – 1 шт.
Бекон – 2 скибки
Біла баварська ковбаска – 1 шт.
Хліб для тостів – 1 скибка
Олія для смаження, сіль, чорний перець за смаком, декілька стеблин зеленої цибулі, помідори чері
Яєчня з шинкою та солоними огірками
Для приготування однієї порції ЯЄЧНІ З ШИНКОЮ ТА СОЛОНИМИ ОГІРКАМИ нам знадобиться:
Яйце – 2 шт.
Шинка – 100 г
Маринований огірок середнього розміру – 1 шт.
Олія для смаження, сіль, чорний перець за смаком, дрібно нарізана зелень петрушки
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора