кухня Болгарії
Болгарський салат
Для приготування БОЛГАРСЬКОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Капуста білокачанна – 200-300 г
Перець болгарський (солодкий) – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Помідор – 1-2 шт.
Часник – 1-2 зубці
Зелень петрушки й кропу – 2-3 гілочки
Олія – 3 ст. л.
Дрібка солі
Болгарський яблучний пиріг
Для приготування БОЛГАРСЬКОГО ЯБЛУЧНОГО ПИРОГА нам знадобиться:
Яблука – 1-1,2 кг
Борошно – 1 склян.* (≈130 г)
Манка – 1 склян.* (≈150 г)
Цукор – 1 склян.* (≈180 г)
Молоко – 300 мл
Розпушувач – 2 ч.л.
Масло вершкове – 50 г + для змащування форми
Кориця мелена – 2 ч.л.
*Склянка 200 мл
Нове на сайтi
Нотатки кулінара
Навiгацiя
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора