Крепи - тонкі французькі млинці
Для приготування КРЕПІВ нам знадобиться:
Борошно пшеничне – 2 скл.*
Молоко – 2 скл.*
Яйце – 2 шт.
Розтоплене вершкове масло – 2 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Сіль – 1/3 ч.л.
Олія для смаження
*склянка об’ємом 200 мл
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування КРЕПІВ борошно просіюємо, додаємо цукор та сіль, перемішуємо. В окремому посуді збиваємо яйця, молоко та розтоплене на водяній бані вершкове масло (масло не має бути дуже гарячим). Зєднуємо суху борошняну суміш з рідкою молочно-яєчною (в суху суміш, вливаємо рідку суміш). Тісто на 30 хв. відправляємо до холодильника.
Випікаємо крепи на розігрітій, змащеній олією пательні.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
Нове на сайтi
Нотатки кулінара
Навiгацiя
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора