Оладки на кефірі
Для приготування ОЛАДОК на кефірі нам знадобиться:
Кефір 2,5% – 0,5 л.
Цукор – 3-4 ст.л.
Сіль – 1 ч.л.
Борошно пшеничне – 320 г
Сода – 1 ч.л.
Ванільний цукор – 1 пак.
Олія для випікання оладок
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ОЛАДОК на кефірі в мисці з’єднуємо всі інгредієнти, окрім соди і перемішуємо. Додаємо соду й знов перемішуємо. Тісто має бути консистенції «густої сметани». Даємо тісту трохи настоятись, 15-20 хв.
На розігріту пательню вливаємо олію, прогріваємо. Столовою ложкою, викладаємо тісто у розігріту олію та випікаємо оладки з двох боків до золотавого кольору. ОЛАДКИ на кефірі готові. Їх можна подавати із сметаною, джемом, варенням, ягодами тощо.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
Нове на сайтi
Нотатки кулінара
Навiгацiя
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора