Болгарський салат
Для приготування БОЛГАРСЬКОГО САЛАТУ нам знадобиться:
Капуста білокачанна – 200-300 г
Перець болгарський (солодкий) – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Помідор – 1-2 шт.
Часник – 1-2 зубці
Зелень петрушки й кропу – 2-3 гілочки
Олія – 3 ст. л.
Дрібка солі
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування БОЛГАРСЬКОГО САЛАТУ всі овочі та зелень петрушки й кропу миємо та просушуємо паперовим рушником. Капусту тонко шинкуємо. З перцю видаляємо плодоніжку й насіння, розрізаємо перчинку вздовж, навпіл і тонко нарізаємо. Помідор розрізаємо вздовж, навпіл і нарізаємо не дуже товстими часточками. Моркву чистимо, натираємо на тертці. Зелень петрушки й кропу нарізаємо дрібненько. Часник пропускаємо через прес.
В мисці перетираємо капусту з сіллю, додаємо нарізані овочі, зелень, часник та олію. Все ретельно перемішуємо та викладаємо у салатник. БОЛГАРСЬКИЙ САЛАТ готовий.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора