Тости з ковбасками, беконом та яєчнею
Для приготування однієї порції ТОСТІВ З КОВБАСКАМИ, БЕКОНОМ ТА ЯЄЧНЕЮ нам знадобиться:
Яйце – 1 шт.
Бекон – 2 скибки
Біла баварська ковбаска – 1 шт.
Хліб для тостів – 1 скибка
Олія для смаження, сіль, чорний перець за смаком, декілька стеблин зеленої цибулі, помідори чері
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ТОСТІВ З КОВБАСКАМИ, БЕКОНОМ ТА ЯЄЧНЕЮ на розігріту пательню наливаємо олію, прогріваємо та обсмажуємо скибку тостового хліба з обох боків, до золотистої скоринки. Викладаємо хліб на паперовий рушник, щоб прибрати надлишок олії. Бекон обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Баварську ковбаску нарізаємо колами і обсмажуємо, з обох боків. Готуємо окату яєчню, солимо та перчимо за смаком.
Всі складові нашого ТОСТУ З КОВБАСКАМИ, БЕКОНОМ ТА ЯЄЧНЕЮ готові, залишилось його зібрати.
Для цього на тарілку викладаємо тост, на тост кладемо баварську ковбаску, поверх ковбаски бекон, на бекон обережно викладаємо яєчню, посипаємо яєчню дрібно нарізаною зеленою цибулею, поряд з тостом на тарілку кладемо пару помідорів чері. Наш сніданок готовий!
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора