Яєчня з шинкою та солоними огірками
Для приготування однієї порції ЯЄЧНІ З ШИНКОЮ ТА СОЛОНИМИ ОГІРКАМИ нам знадобиться:
Яйце – 2 шт.
Шинка – 100 г
Маринований огірок середнього розміру – 1 шт.
Олія для смаження, сіль, чорний перець за смаком, дрібно нарізана зелень петрушки
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ЯЄЧНІ З ШИНКОЮ ТА СОЛОНИМИ ОГІРКАМИ на розігріту пательню наливаємо олію, прогріваємо та кладемо попередньо нарізану кубиком шинку та огірок, смажимо до рум’яного кольору шинки. В окремому посуді злегка збиваємо яйця, додаємо за смаком сіль та перець, вливаємо яєчну суміш на пательню до шинки та огірка. Смажимо до готовності.
Викладаємо на тарілку, посипаємо зеленю петрушки. Наш сніданок готовий!
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
Нове на сайтi
Нотатки кулінара
Навiгацiя
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора