Яєчня з шинкою та солоними огірками

Для приготування однієї порції ЯЄЧНІ З ШИНКОЮ ТА СОЛОНИМИ ОГІРКАМИ нам знадобиться:
Яйце – 2 шт.
Шинка – 100 г
Маринований огірок середнього розміру – 1 шт.
Олія для смаження, сіль, чорний перець за смаком, дрібно нарізана зелень петрушки

ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування ЯЄЧНІ З ШИНКОЮ ТА СОЛОНИМИ ОГІРКАМИ на розігріту пательню наливаємо олію, прогріваємо та кладемо попередньо нарізану кубиком шинку та огірок, смажимо до рум’яного кольору шинки. В окремому посуді злегка збиваємо яйця, додаємо за смаком сіль та перець, вливаємо яєчну суміш на пательню до шинки та огірка. Смажимо до готовності.
Викладаємо на тарілку, посипаємо зеленю петрушки. Наш сніданок готовий!

Смачного!



Фото: Ельміра ГОРЕВА