Млинці з м'ясом

Для приготування МЛИНЦІВ З М’ЯСОМ нам знадобиться:
Для тіста:
Яйця – 2 шт.
Борошно – 300 г
Молоко – 750 мл
Цукор – 1 ст.л.
Олія – 2 ст.л.
Дрібка солі, олія для смаження, вершкове масло для змащування млинців.

Для начинки:
Відварене м'ясо (м’якоть) або філе курки – 300 г
Вершкове масло – 50 г
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль та перець за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування МЛИНЦІВ З М’ЯСОМ готуємо тісто та випікаємо МЛИНЦІ.
Поки готові млинці охолоджуються готуємо начинку.
Відкарене та охододжене м'ясо або філе пропускаємо через мясорубку. Цибулю чистимо, миємо та нарізаємо дрібно. На розігріту пательню кладемо вершкове масло, мясний фарш, цибулю та обсмажуємо до готовності, постійно помішуючи, наприкінці готування додаємо сіль та перець.
На млинці кладемо по 1 ч.л. мясної начинки, рівномірно розподіляємо, загортаємо конвертом. Обсмажуємо млинці з обох боків, складаємо у форму для запікання, форму накриваємо фольгою та відправляємо наші МЛИНЦІ З М’ЯСОМ у духовку, розігріту до 180˚С на 15 хв.

Також спробуйте МЛИНЦІ з ГРИБАМИ.

Смачного!


Фото: Ельміра ГОРЕВА