Млинці з грибами
Для приготування МЛИНЦІВ З ГРИБАМИ нам знадобиться:
Для тіста:
Яйця – 2 шт.
Борошно – 300 г
Молоко – 750 мл
Цукор – 1 ст.л.
Олія – 2 ст.л.
Дрібка солі, олія для смаження, вершкове масло для змащування млинців.
Для начинки:
Печериці – 300 г
Вершкове масло – 50 г
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль та перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування МЛИНЦІВ З ГРИБАМИ готуємо тісто та випікаємо МЛИНЦІ.
Поки готові млинці охолоджуються готуємо начинку.
Печериці промиваємо та ріжемо дрібними кубиками. Цибулю чистимо, миємо та нарізаємо дрібно. На розігріту пательню кладемо вершкове масло, печериці, цибулю та обсмажуємо до готовності, постійно помішуючи, наприкінці готування додаємо сіль та перець.
На млинці кладемо по 1 ч.л. грибної начинки, рівномірно розподіляємо, загортаємо конвертом. Обсмажуємо млинці з обох боків, складаємо у форму для запікання, форму накриваємо фольгою та відправляємо наші МЛИНЦІ З ГРИБАМИ у духовку, розігріту до 180˚С на 15 хв.
Також спробуйте МЛИНЦІ з М'ЯСОМ.
Смачного!
Фото: Ельміра ГОРЕВА
- Нотатки мандрівниці
- Нотатки кулінара
- Рецепти
- Week-end зі смаком
- Кулiнарний календар
- Кулінарна книга
- Кухні СВІТУ
- кухня Австрії
- кухня Болгарії
- кухня Греції
- кухня Іспанії
- кухня Італії
- кухня Німеччини
- кухня Польщі
- кухня Словаччини
- кухня Угорщини
- кухня України
- кухня Франції
- кухня Чехії
- Спеції та прянощі
- Від автора